25 juli Rikken +++ 5 aug. Oud papier +++ 8 aug. Rikken +++ 22 aug. Rikken +++ 2 sept. Oud papier +++ 9 sept. Knutselclub de bezige bijtjes +++ 16 sept. Jubileum feestavond +++ 7 okt. Oud papier +++ 7 okt. Knutselclub de bezige bijtjes +++ 28 okt. Halloween: House of Horror

Beste buurtgenoten

 

Dit is alweer het laatste Carillon van dit seizoen. De huifkartocht hebben we inmiddels achter de rug.  Het weer was perfect en mede daarom is het een geslaagde dag geweest. Voor een uitgebreid verslag zie verder op in het Carillon.

De prijsuitreiking van de rik competitie hebben we inmiddels ook al weer gehad. Bij deze wil ik Diny van de Biggelaar nogmaals feliciteren met haar eerste plaats. Truus Wilbers had de tweede plaats behaald en Jan Cruts de derde. Jan was helaas niet aanwezig dus hij krijgt de prijs de volgende rikavond uitgereikt. Desondanks was het als vanouds een heel gezellige avond. Zoals gewoonlijk gaat het rikken in de vakantie gewoon door echter niet voor de competitie. Voor de totale eindstand vindt u verderop in dit Carillon de uitslagen. Bij deze wil ik alle vrijwilligers die het rikken mogelijk maken bedanken voor hun inzet.

Zoals in een eerder Carillon gemeld onderhoudsplan is inmiddels de platdakbedekking van de platte daken vervangen. Alle ontluchtingskappen en plakplaten zijn vervangen. De dakranden zijn voorzien van zinken deklijsten en voor het lood dat afgelopen jaren was weggehaald hebben we knelprofielen geplaatst. Als het goed is zijn we hierdoor de komende 20 tot 25 jaar verlost van hoge onderhoudskosten. Wat nog rest is het vervangen van de cv-ketel door een warmtepomp. Dit zal zodra deze geleverd kan worden gebeuren.

Wat gaan we nog krijgen?

De bedankavond voor de vrijwilligers waar we het hele jaar door op kunnen rekenen wordt a.s. vrijdag 7 juli gehouden. Alle vrijwilligers hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging gehad. Het jubileumfeest staat gepland op zaterdag 16 september, zie hierover verder op in het Carillon meer informatie.

Tot slot wil ik iedereen een prettige vakantie toewensen mede namens het hele bestuur en ik hoop u allen na de vakantie weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Albert van Loosdregt