Tot en met 15 maart zijn alle activiteiten van de buurtvereniging i.v.m. de aangescherpte coronaregels stop gezet. - Geef je op voor de paas workshop - Download de afbeelding voor de lente speurtocht.

Alle activiteiten tot 15 maart gecanceld

De ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus betekenen voor onze vereniging dat de volgende activiteiten tot 15 maart komen te vervallen:

• »  Rikken voor het goede doel op maandagmiddag
  • »  Rikken op dinsdagavond
  • »  Biljarten op woensdagmiddag
  • »  Kienen op woensdagavond
  • »  Biljarten op vrijdagavond
  • »  Oud papier op zaterdagmorgen (Container staat er wel maar geen hulp)
  • »  Activiteiten van de externe verenigingen gaan onder verantwoording van de desbetreffende vereniging door.

Het bestuur vindt dit natuurlijk bijzonder spijtig, maar kan en wil niet afwijken van de adviezen en voorschriften van het RIVM en de overheid. Rond 13 maart zullen we, afhankelijk van de situatie op dat moment, bekijken wanneer we de activiteiten weer kunnen opstarten.

Albert van Loosdregt,

Voorzitter Buurtvereniging ‘t Centrum